Kako je sezona prehlade i gripa u punom jeku, važno je obratiti pažnju na čišćenje podova.

Čišćenje uklanja prljavštinu i ostatke sa površine i čini da stvari izgledaju sjajno. Ali šanse su da sredstvo za čišćenje opšte namene ne ispunjava  sanitarne uslove niti dezinfikuje površinu.

Zbog toga Clean Codex koristi najsavremenije mašine I sredstva za čišćenje koja  smanjuju rast bakterija a pored toga su po svim ekološkim standardima odobrena.

Kada su u pitanju poslovni prostori, važno je sprečiti kupce i zaposlene u vašem poslu da ne pokupe patogene na cipelama i ne prenesu ih na druge površine. Podne mašine izvrše izvanredan posao čišćenja u jednom mahu. Tokom čišćenja, mašina dozira tečnost za čišćenje, a zatim podiže svu tečnost, ne ostavljajući neprijatnu vodu i patogene da se dinstaju i prenose preko cipela na druge površine.

Prilikom izvodjenja čišćenja željenog prostora, najvažniji korak je mehanička metoda koja podrazumeva struganje, metenje, četkanje, pranje i odmašćivanje površina, čime se ukloni I do 60% prisutnih mikroorganizama.

Usluge Ciscenja Podova - Clean Codex Srbija

Ako imate bilo kakvih pitanja o vrsti poda za čišćenje I metode koja bi bila idealna u vašoj situaciji, pozovite nas danas.

Nudimo usluge čišćenja Vašeg poslovnog prostora i lokala kao i ugostiteljskih objekata poput hotela i restorana kako bi se Vaši zaposleni i budući klijenti osećali prijatno i bezbedno u Vašem prostoru.

Vaš Clean Codex team