ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORA- Kako održavati poslovni prostor čistim uz par korisnih saveta

Održavanje radnog mesta čtrebalo bi da bude glavni prioritet za svakog poslodavca. Zdravlje i bezbednost vašeg osoblja je vaša odgovornost. Održavanje radne snage zdravom, a samim tim i produktivnom je glavna briga za svaki posao, što direktno utiče na smanjenje bolovanja.

Želite li da vaše osoblje bude što zdravije tokom sezone gripa?

Postoji mnogo malih, praktičnih koraka koje možete preduzeti da biste smanjili širenje klica. Evo nekih od njih:

1) Održavajte kuhinju čistom

Nakon višestruke upotrebe, ova oblast brzo postaje žarište različitih klica. Ako je jedna osoba zaražena, vrlo brzo bi mogla da se proširi iz Vaše kuhinje na radno mesto. Ohrabrite osoblje da odmah obriše svaku površinu ili opremu koju koriste. Takođe bi trebalo pravilno da čistite kuhinju posle službe svakog dana.

Čišćenje kuhinje

2) Obrišite tastature

Svi znamo da su nam ruke najslabija tačka kada je u pitanju sakupljanje i širenje klica, pa je logično da su tastature često pune prljavstine. Ohrabrite osoblje da nakon upotrebe obriše tastature antibakterijskim maramicama i organizujte redovno dubinsko čišćenje.

Čišćenje tastaure računara

3) Održavajte kupatila besprekornim

Kupatilo je još jedno žarište za prenos klica, pa je svakodnevno čišćenje ovih prostora veoma važno, naročito kada su u pitanju stvari kao što su slavine i kvake na vratima. Obezbeđivanje higijenske opreme kao što su sanitarne kante, antibakterijski sapun i površinske maramice u vašim kupatilima pomoći će osoblju da i sami zadrže prostor bez klica, ali profesionalno čišćenje je od suštinskog značaja za uklanjanje svih tragova.

Održavanje i čišćenje kupatila

Da li je vašem radnom mestu potrebno higijensko odrzavanje? Clean Codex već drži besprekorne kancelarije klijenata u Beogradu. Od nedeljne nege do povremenog dubinskog čišćenja, nudimo specijalističke usluge komercijalnog čišćenja preduzećima svih veličina. Kontaktirajte nas putem telefona 060/48-07-471 ili popunite naš kontakt formular da biste saznali više.

Ispratite nas da drštvenim mrežama i pogledajte još sadržaja koji Vas zanima.