S obzirom na to da vaš objekat treba redovno čistiti, ali možda se pitate ko bi to trebalo da uradi. Imate dve mogućnosti: unajmiti zaposlene za čišćenje ili to ipak prepustiti  kompaniji za čišćenje.

Mnogo je faktora koje treba uzeti u obzir pre nego što donesete konačnu odluku, ali generalno, usluge čišćenja su korisnije za vas i vašu kompaniju. Angažovanje profesionalnih usluga čišćenja daje vam bolje rezultate, štedi novac i praktičnije je.

Niste uvereni? Evo šest konkretnih razloga zašto je unajmljivanje usluga čišćenja bolje od zapošljavanja sopstvenog osoblja za čišćenje.

1. Štedite novac

Postoji mnogo načina na koje vam spoljni izvođači poslova čišćenja štede novac. Na vrhu liste je većina usluga čišćenja sa fleksibilnim cenama koje se određuju količinom posla koji za vas obavljaju.

Umesto da radniku plaćate redovnu platu, lako možete prilagoditi svoje usluge i time koštati po potrebi. Takođe štedite sebi troškove regrutovanja, obuke, uniformi i naknada zaposlenima. Profesionalna sredstva za čišćenje takođe su generalno efikasnija, što omogućava više čišćenja u kratkom vremenu.

Najbolje kompanije za čišćenje obučavaju svoje zaposlene da sprečavaju oštećenje vašeg objekta korišćenjem odgovarajuće opreme i hemikalija. Ako nešto slučajno oštete, trebalo bi da imaju osiguranje za pokriće gubitka. Ako vaš zaposlenik nešto uništi netačnim čišćenjem, snosićete troškove.

2. Profesionalni čistači su uvek na raspolaganju

Zaposleni su bolesni, odmoraju se i ograničeni su radnim vremenom (ili zahtevaju platu prekovremenog rada). Ako unajmite profesionalnu domarsku službu, uvek ćete imati pokriće za svoje potrebe za čišćenjem.

Firma za čišćenje ima  puno osoblja obučenih za čišćenje, tako da uvek imaju nekoga koga mogu poslati u vašu ustanovu. Većina čak nudi i usluge čišćenja u hitnim slučajevima koje mogu reagovati nakon radnog vremena. Ne možete očekivati da zaposleni ima takvu dostupnost. Uštedećete sebi puno stresa i uvek ćete imati garantovano čist objekat kada angažujete profesionalne usluge čišćenja umesto da unajmite svoje osoblje za čišćenje.

3. Neko drugi upravlja vašim čišćenjem

Već imate dovoljno na tanjiru ako upravljate objektom ili ga posedujete. Čišćenje verovatno nije vaša stručnost niti upravljanje posadom za čišćenje i njihovim radom. Kad prepustite čišćenje objekata, tim za čišćenje imaće svoje rukovodstvo koje će nadgledati njegov rad i logistiku čišćenja. Ovaj supervizor će se baviti kadrovskim pitanjima, nabavkom proizvoda za čišćenje, komunikacijom sa vama i osiguranjem kvaliteta.

Ovo vam omogućava da se usredsredite na svoj posao. Nakon početnog rada na prikupljanju cena za usluge, zapošljavanja kompanije koja vam se najviše sviđa i pristajanja na usluge koje će oni obavljati, nećete imati veliku odgovornost za čišćenje vašeg objekta.

4. Profesionalni čistači znaju šta rade

Baš kao što se vaše preduzeće specijalizovalo za usluge ili proizvode koje pruža, tako to čini i vaša firma za čišćenje. Ulaže puno vremena i novca u nadogradnju na najnoviju opremu i tehnike za čišćenje i obuku svojih zaposlenih da ih koriste na vašoj lokaciji. Bilo bi nerazumno očekivati isti nivo stručnosti za čišćenje od nekoga koga ste sami unajmili. Jednostavno ne bi imali resurse da prate industriju čišćenja.

Za najefikasnije čišćenje, unajmite profesionalce.

Komercijalne usluge čišćenja čine njihovim poslom poznavanje svih sitnica profesionalnog čišćenja. A kako njihov život zavisi od ispunjavanja očekivanja klijenata, motivisani su da pruže izvrsno čišćenje i korisničku uslugu. Njihovi zaposleni su obučeni da rade sa pažnjom do detalja, rešavaju probleme i rade stvari kako treba kako ne bi izgubili posao.

5. Izaberite i odaberite svoje usluge

Ne možete sami unajmiti dovoljno veliki tim za čišćenje da pokrije sve brojne specijalitete komercijalnog čišćenja, a za svakog od njih ne bi bilo dovoljno posla da to isplati! Firme za čišćenje, s druge strane, imaju resurse da obuče svoje osoblje u svim oblastima čišćenja kako bi mogle da pruže svaku uslugu koja vam je potrebna.

Bez obzira da li su vam potrebne pomoćne usluge, usluge poliranja poda ili višestruke usluge čišćenja, vaša firma za čišćenje može zadovoljiti sve vaše potrebe. Oni mogu prilagoditi vaš plan čišćenja i prilagoditi ga po potrebi.

6. Firma za čišćenje ima sva rešenja

Već smo razgovarali o tome kako profesionalni čistači znaju šta rade. To znači da su i oni izvrsni u rešavanju vaših problema sa čišćenjem. Budući da rade sa drugim klijentima, imaju različito iskustvo u primeni dokazanih komercijalnih rešenja za čišćenje.

Da li iznenada pronalazite buđ u kupatilu? Ne znate kako da očistite nove podove? Ono što bi vas moglo zanimati, verovatno je uobičajeni problem za njih i oni će znati šta treba da rade.

Nikada nećete morati da brinete o rešavanju sopstvenih problema sa čišćenjem ako stvari prepustite stručnjacima.

Stručne usluge čišćenja za olakšavanje posla

Zauzet si. Kao upravnik objekta ili vlasnik, imate svoju zgradu da idete u korak, timove ljudi sa kojima treba raditi i budžet za uravnoteženje. Sve to postaje lakše kada prepustite čišćenje vašeg objekta.

Unajmljivanje prave firme za čišćenje još više pojednostavljuje stvari. Nisu sve usluge čišćenja jednake. Želite firmu za čišćenje koja pruža sveobuhvatne usluge koje obavlja tim stručnjaka koji su vaše potrebe na prvom mestu.

Želite da radite sa Clean Codex

Clean Codex je specijalizovan za sva područja komercijalnog čišćenja. Pružamo osnove kao što su pomoćne usluge i nega poda, kao i usluge poput čišćenja građevina i čišćenja od katastrofa. Kakve god usluge da su vam potrebne, možemo da napravimo prilagođeni plan čišćenja kako bi vaš objekat dobio brzinu i raspon.

Naš tim je stručno obučen za pružanje rešenja za čišćenje raznih objekata. Posedujemo vrhunsku opremu i tehnologiju koja osigurava da za vas napravimo odličan posao. Takođe vam olakšavamo komunikaciju ako imate pitanja ili nedoumica.

Ako ste spremni da imate besprekorno čist objekat uz uštedu stresa i novca, kontaktirajte Clean Codex već danas. Rado ćemo vam pružiti sve pogodnosti angažovanja profesionalnih usluga čišćenja za vaš objekat.

Pozovite nas već danas!