1. Čistite od vrha do dna
  Kada profesionalno dubinski čistite, uvek je dobra strategija da krenete od vrha i krenete prema dole. Počevši od prašine i čišćenja ventilatora, promene filtera za vazduh, brisanja prašine i polica, a zatim prelaska na podove i podne daske.
 2. Napravite raspored
  Napravite listu šta i koliko često dubinski čistiti. Ne pokušavajte sve to odjednom da preuzmete. Pace zadatke tokom godine, radeći ono što ima najviše smisla za godišnja doba, poput šamponiranja tepiha NAKON prolaska zime ili čišćenja dimnjaka na jesen pre prve upotrebe kamina.
 3. Vremensko čišćenje
  Koristite tajmer da biste brže prošli zadatak čišćenja. Vremensko čišćenje stvara osećaj hitnosti i uklanja strah od predugog čišćenja dodeljivanjem određenog vremena (tj. 15 minuta) zadacima čišćenja. Tajmer daje konkurentsku prednost i pomaže nam da efikasnije i efikasnije čistimo.
 4. Organizujte područja
  Ako imate određena područja za odlaganje predmeta, pomažete u održavanju minimuma zadataka čišćenja. Na primer, kada postoje mesta za alate ili prljavu odeću, veća je verovatnoća da će se odložiti. Organizacija kreira „pravila“ gde stvari idu – za primer uzmite učionicu sa studentskim kockama ili ormarićima. Određena područja na kojima možemo isprazniti džepove, okačiti jakne i skinuti cipele po ulasku primeri su kako organizovani prostori pomažu u smanjenju zadataka čišćenja.
 5. Čistite po malo svaki dan
  Bilo da je reč o vremenskom čišćenju ili čišćenju u toku, dobra rutina za naše dnevne, nedeljne i mesečne potrebe čišćenja je od suštinske važnosti. Ako se sistematski brine o tome, pomalo pomalo, stvari će vam pomoći da postanu neodoljive.

 

Ako ste previše zauzeti ili preumorni da biste dovršili svoje poslove čišćenja, razmislite o usluzi čišćenja. Profesionalne usluge mogu biti pristupačnije nego što mislite i mogu doneti ogromnu razliku u vašem miru i zdravlju.

Više od 30 godina ljudi se oslanjaju  na veštinu i stručnost službe za čišćenje. Upoznajte se sa našim uslugama čišćenja ili nas pozovite za više informacija ili ponudu danas!