O Nama

Naša Priča

Clean Codex je osnovan u Beogradu sa ciljem da Vam pruži mogućnost da živite u čistoj i ekološki ispravnoj sredini.

Clean Codex se bavi uslugama čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih objekata na teritoriji grada Beograda i šire.

Usluge čišćenja izvršava profesionalan i obučen tim ljudi, hemija koju koristimo poseduje odgovarajuće sertifikate i nije štetna za vašu okolinu.

Clean Codex za čišćenje koristi i profesionalne mašine eminentnih Svetskih kompanija. Pored usluga čišćenja stambenih i poslovnih zajednica, nudimo i usluge poliranja i mašinskog pranja svih vrsta tvrdih podova i tepiha.

Clean Codex je okupio tim ljudi obučen za održavanje lokala, restorana, barova i drugih ugostiteljskih objekata.Održavanje i čišćenje obavljamo hemijom koja je odobrena od strane HACCAP i NSF i mašinama koje će vašem lokalu vratiti ugledan sjaj i miris, otarasite se neprijatnih mirisa i duvanskog dima.

Da Vam kodex bude čisto

Kako mi Radimo

Prateći savremene trendove i tehnologije nastojimo da se konstantno usavršavamo u pružanju kvalitetnih usluga higijenskog održavanja stambenih i poslovnih objekata.

  • Kvalitet, iskustvo i pouzdanost naših usluga nam omogućava dugogodišnju saradnju sa zadovoljnim klijentima.
  • Naš tim čine radnici sa iskustvom u pružanju usluga čišćenja bilo da se radi o poslovnim ili stambenim objektima.
  • Naš cilj je stvaranje i održavanje čistog i zdravog/ radnog okruženja za naše klijente.

ONO ŠTO NAS ČINI DRUGAČIJIM OD OSTALIH JESTE ODNOS CENE I KVALITETA USLUGE! PROFESIONALNE MAŠINE KOJE ĆE VAŠEM PODU VRATITI SJAJ, REDOVNO MAŠINSKO PRANJE.

PRUŽITE NAM POVERENJE I UVERITE SE U KVALITET NAŠIH USLUGA! 

Poverenje i Iskustvo

Ukoliko želite usluge koje su temeljne na kvalitetu, profesionalnosti i ekspeditivnostia pritom da su hemijska sredstva ekološki prihvatljiva onda ste na pravom mestu!

Lako do dogovora

Da li ćete se odlučiti za naše jednokratne usluge ili za ugovor o redovnom čišćenju i održavanju objekta,vaš je izbor,jer mi radimo po sistemu da vas i vaše potrebe prilagođavamo našu ponudu od potrebnog osoblja do opreme i mehanizacije.

Mi smo tu za vas

Ukažite nam vaše poverenje,a mi cemo vama pogled na čisto i prijatno okruženje.Našu listu usluga prilagođavamo vašim potrebama i zahtevima. Pozovite nas i zakažite termin za premer vaše zgrade.

Zadovoljstvo zagarantovano

U slučaju da niste zadovoljni sa čistoćom vaše zgrade, pozovite nas, od nas dobijate gratis prezentaciju naših usluga, garantujemo zadovoljstvo.

 

Usluge koje nudimo možete zakazati na teritoriji celog beograda,a po dogovoru i na teritoriji cele srbije.Vaš Clean Codex!!!

Pošaljite nam upit

8 + 8 =

„Molimo vas da unesete zbir, kako bi znali da niste robot“

Kontakt Informacije

Pošaljite vaš upit i mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti.Vaš Clean Codex

Pozovite: 060/58-07-471
Email: info@cleancodex.rs
Kliknite na dugme kontakt i angažujte nas